Met burn-out symptomen, dwalend naar een weg hoe ik het allemaal anders moest doen, stapte ik bij Cibell binnen. Niet moeten maar willen, dat was al een les!

In mijn hoofd was er chaos, paniek, verdwaald in wie ik was maar niet meer langer ben! Mijn allereerste grootste uitdaging was weer grip te krijgen op en rust in mijzelf te vinden.

Vanaf de 1e sessie kreeg ik rust en orde in mijn hoofd, handige opdrachten om deze orde thuis voort te zetten.
De volgende sessies waren een openbaring aan inzichten in oude diepgewortelde patronen en (vandaaruit) mijn denken en handelen. Ik heb geleerd dat de kennis waar bepaald gedrag van jezelf uit voortkomt een belangrijke eerste stap is in een proces van verandering.

Cibell heeft mij op een vertrouwde en zelf reflecterende manier begeleid in haar therapie. Na de 3e sessie kwam er al een ommekeer in mijn gedachten en handelen, ik kreeg weer enige grip en balans tussen mijn gevoel en hoofd. Hier kwam ook het besef wat ik eigenlijk het allerliefste wil, gedreven uit mijn passie.

Met de coaching sessies heeft Cibell mij praktische tools gegeven om constructiever met (zowel simpele alledaagse als complexe) situaties om te gaan. Oude patronen zijn niet zomaar verdwenen maar ik herken ze nu veel eerder waardoor ik ze ook eerder kan omturnen.

Burn-out heeft plaats gemaakt voor nieuwe energie.. ben teruggekomen bij mezelf in een 2.0! Ik heb ontdekt waar ik zelf echt heel happy van word en ben nu bezig mijn droom in real live te gaan uitvoeren. Het fijne is dat ik hierin een mooie balans heb gevonden om dit op een relaxte, weloverwogen en gedreven wijze te doen.
— Deniece Hanser, Nederland
Ik heb deze zomer met Cibell gewerkt. Ik had drie sessies geboekt omdat ik worstelde met het gevoel dat ik vast zat in mijn leven: ik wist de richting niet meer, kon geen beslissingen nemen en voelde dat ik in rondjes aan het denken en piekeren was. Ik wilde me daaruit bevrijden, zodat ik weer stappen zou kunnen zetten op weg naar een leven waarin ik vrijheid en plezier ervaar.

Cibells persoon en aanpak zijn heel inspirerend. Ze is betrokken, helder, zorgt ervoor dat je niet te snel over zaken heenpraat, vraagt door. Ze heeft bovendien een groot arsenaal aan ‘instrumenten’, waardoor ik met haar een aantal onderwerpen effectief en vanuit verschillende invalshoeken hebben kunnen doorwerken. Hypnose is daarbij een belangrijk, maar niet haar enige, instrument.

Het werken met Cibell was heel fijn en bovenal heeft het resultaat gehad: het heeft mij geholpen een aantal ‘piekerpunten’ achter me te laten en de toekomst open tegemoet te treden. Ik ben haar daar heel dankbaar voor.
— Petronella Kops, Nederland

Ik heb de hypnotherapie sessies bij Cibell als bijzonder ervaren.
Ze heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in hoe ik mijn mindset, op een voor mij constructieve en positieve wijze, kan veranderen. Ik heb geleerd om met meer bewustzijn in het leven te staan en vastgeroeste patronen te doorbreken.
Cibell begeleidt je op een respectvolle, open en integere wijze, waardoor ik mij vanaf het begin erg op m’n gemak voelde. Met haar expertise laat ze je zelf dingen inzien in plaats van dat je iets opgelegd krijgt. Ze heeft absoluut bijgedragen aan een positieve draai en ik kijk uit naar de volgende sessie!
— Lodewijk Schuring, Nederland

Cibell heeft een heel aangename en krachtige uitstraling. Dat herken ik in de manier waarop ze hypnose geeft. Je voelt je dan helemaal op je gemak. Ze begeleidt je met haar rustgevende stem en persoonlijkheid, wat het vertrouwen geeft dat je het echt kan.
— Judith (anoniem), Nederland

Seit einem halben Jahr leide ich an wiederkehrender starker Migräne – teilweise mit Aura (Sehstörungen, Taubheit, Sprachstörungen, Lärmempfindlichkeit) und anschließend an zurückbleibenden mittelmäßigen Kopfschmerzen.

Da alle bisherigen Versuche gescheitert sind, wollte ich auch andere Ansatzpunkte versuchen. Deshalb entschloss ich mich in der Hoffnung, die Lösung in mir selbst zu finden, zu einer Hypnotherapie-Behandlung.

Ich konnte mich während der Behandlung das erste Mal wirklich fallen lassen und habe eine Phase der Entspannung erlebt, die ich beim Yoga nie erreicht habe. Nach nur einer Behandlung fühlte ich mich befreit und auch die Abstände zwischen den stärkeren Kopfschmerz-Schüben am Tag wurden sofort etwas größer und die Kopfschmerzen ein wenig schwächer.

Cibell strahlt eine angenehme Ruhe und Vertrauen aus, man fühlt sich verstanden und zu nichts gedrängt.
— Stefanie Jungwirth, Deutschland

Onder begeleiding van Cibell heb ik meerdere keren mogen ervaren hoe heerlijk het was om mij volledig te ontspannen en over te geven aan alle goede suggesties die mijn onderbewustzijn heeft gekregen van Cibell.
Het voelde veilig en vertrouwd.

En mede door de commitment van Cibell ben ik tot goede resultaten gekomen.

Cibell doet de sessies met passie,
haar stralende ogen zijn hier getuige van.
— Sietske Hintzen, Nederland

Als ik telkens even terugdenk aan de eerste sessie
krijg ik een heel blij en rustig gevoel.
Ik vertel de mooie ervaring ook aan iedereen,
ik ben echt verrast erdoor. En ik voel me vol energie!
— Lady Di (anoniem), Nederland

Ich habe seit 30 Jahren Parkinson. Trotzdem bin ich der Überzeugung, dass Heilung möglich ist.
Aus diesem Grunde wandte ich mich an die Hypnotherapeutin Cibell Yecerra.
Die Therapieerfahrung war sehr eindrucksvoll.
In der Sitzung bekam ich die Erkenntnis, was ich tun muss um wieder gesund zu werden.
Ich bin begeistert, wie Frau Yecerra mich in den Zustand versetzt hat, Kontakt mit meinem Unterbewusstsein herzustellen, um an die Lösung für mein Problem zu gelangen. Jetzt bin ich sicher, mein Ziel zu erreichen.
— Josef Pappler, Deutschland